Hoe dit ooit kon gebeuren...

Nou je stopt dus twee van die rotjochies en één rotwijffie bij elkaar die te vaak van die pilsies drinken en de wilde plannen vliegen over de bar. En wat denk je… ze denken exact hetzelfde over bier. “Geen gekke toevoegingen joh. Gewoon bierbrouwen. Water, mout, hop, gist, hop en hop. Nou dan doen we het toch zelf?!” Dus dat keteltje besteld, die achtertuin in en klooien maar.

Paar jaartjes verder zitten ze weer aan die bar. Op te scheppen tegen elkaar over hoe goed het wel niet gaat. Nou dan gaan we toch groot brouwen… Jaaaa! Dus daar gaan we. Brouwerij Rotjoch is geboren, de makkers gaan ervoor!

– Gebrewder Jochem

De Gele Maagd

Het eerste biertje van ‘Brouwerij Rotjoch’. De Gele Maagd is een wheat IPA van 6.6% met een IBU van 60. De geur van tropisch fruit knalt in je neusvleugel als die geurkamer het glas in manoeuvreert. Gevolgd door een heerlijk zacht tarwe knuffeltje voor je smaaklap met een naar-nog-een-slok-vragende droge bittere afdronk. Kanariegeel bier met een hagelwitte kraag. “Geen fratsen, smaak, geur en afdronk haal je uit mout, hop, hop en hop”

MERCHANDISE

Nog op zoek naar iets voor onder de kerstboom?

Check de Rotjoch Webshop